ФУНКЦИОНАЛНОСТ
ПРИЛАГОДЕНА СПОРЕД
ВАШИТЕ ПОТРЕБИ!

Во зависност од вашите потреби, може да ви понудиме две основни варијанти, врз основ на кои ќе биде изработен вашиот професионален веб сајт. Едната варијанта е користење веќе готови постоечки системи за управување со содржини (CMS) како joomla, wordpress и слично. Втората варијанта е изработка на професионален веб сајт од почеток, усклучиво наменет за вас.

ОПТИМИЗАЦИЈА
ЗА ПРЕБАРУВАЧКИТЕ
МАШИНИ!

Без разлика дали ќе одберете некоја од постоечките системи за управување со содржини (wordpress, joomla, opencart …) или ќе се одлучите за изработка на комплетно решение од наша страна, Вашиот сајт ќе биде подесен и оптимизиран за полесна навигација, подобро рангирање од страна на пребарувачите.

УНИКАТЕН
И МОДЕРЕН
ДИЗАЈН!

Првиот впечаток за вашата компанија клиентите го добиваат преку Вашиот професионален веб сајт. Изработката на уникатен, впечатлив, модерен и компактен дизајн кој ќе биде прилагодлив на различни видови на екрани е клучниот фактор за понатамошна соработка. Се раководиме од мотото „Изгледот привлекува, карактерот задржува“. Дозволете нашиот тим од професионалци да се погрижи за дизајнот на Вашиот сајт да биде уникатен и да привлекува.

ГОТОВИ
РЕШЕНИЈА

Платформи за е-трговија со интеграција на процесори за наплата од кредитни и дебитни картички.

Системи за управување со содржини идеални за веб страни каде што често се додаваат нови содржини. Лесни за управување и одржување.

Побарај понуда